تابلوسازي تابلوسازي .

تابلوسازي

13

شير دادن هنگام باردارى شير دادن هنگام باردارى مطالب روشنى درباره سلامت يا زيان‏هاى احتمالى شير دادن مادر به نوزاد هنگام باردارى وجود ندارد. بسيارى از متخصصان زنان و زايمان، […] شير دادن به نوزاد بعد از عمل سزارين شير دادن به نوزاد بعد از عمل سزارين عمل سزارين، در درجه اول، يك زايمان و در درجه دوم يك عمل جراحى به حساب مى‏آيد. تا […] انواع شير دوش و انتخاب شيردوش مناسب انتخاب شيردوش مناسب شيردوش وسيله‌اي كمكي و گاهي ضروري براي مادران شيرده است. اين وسيله هنگامي كه سينه مادر در اثر انباشته شدن شير بزرگ مي‌شود، […] دوشيدن شير مادر و نگهداري از شير مادر جمع آوري و دخيره شير مادر – دوشيدن شير مواقع اضطرار براي دوشيدن شير مادر گاه اتفاق مي‌افتد مادر مجبور شود شير خود را بدوشد و […]

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۳ توسط:مامان گلي موضوع:

12

شير دادن به فرزند خوانده شير دادن به فرزندخوانده مادراني كه نمي‌توانند صاحب فرزندي شوند، ممكن است فرزند مادر ديگري را به فرزندخواندگي بپذيرند. در طي بيست سال گذشته بسياري از […] شيرخوردن دوقلوها و سه قلوها شيرخوردن دوقلوها و سه قلوها تغذيه دوقلوها از شير مادر شير دادن به دوقلوها به زحمت، مسئوليت‌پذيري، حوصله و قدرت ابتكار بيشتري نياز دارد و در […] جلوگيري از چاق شدن كودك جلوگيري از چاق شدن كودك – اشتهاي كودك را در نظر بگيريم؛ لازم نيست حتماً غذايش را تا آخر بخورد پس به اجبار به او چيزي […] راه درمان چاقي كودكان راه درمان چاقي كودكان تغيير عادت و رفتار رفتار والدين و عادت خانوادگي، از عوامل تعيين‌كننده تمايل كودك به غذا خوردن است. كودكان آن‌چه مي‌بينند اجرا […]

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۳ توسط:مامان گلي موضوع:

11

فهرست فعاليت ها و برنامه هاي سه ماهه سوم بارداري

فهرست فعاليت ها و برنامه هاي سه ماهه سوم بارداري روند بارداري و تغييراتي كه در بدن مادر در اين دوران ايجاد ميشود براي بسياري از […]

  فهرست فعاليت ها و برنامه هاي سه ماهه اول بارداري

فهرست فعاليت ها و برنامه هاي سه ماهه اول بارداري روند بارداري و تغييراتي كه در بدن مادر در اين دوران ايجاد ميشود براي بسياري از […]



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۲ توسط:مامان گلي موضوع:

10

يك پزشك متخصص زنان و يا ماما براي معاينات دوره اي خود وجنينخود انتخاب كنيد. براي انتخاب پزشك مي توانيد از دوستان و آشنايان كمك بگيريد. نزديكي مطب پزشك به خانه شما و بيمه طرف قرارداد پزشك را نيز مد نظر قرار دهيد. اولين مراجعه زن باردار اهميت ويژه دارد. شما در طي اولين ملاقات اطلاعات لازم در مورد بارداري و اهميت مراجعات منظم در اين دوران را كسب ميكنيد. معاينات دوران بارداري



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۱ توسط:مامان گلي موضوع:

9

گرچه مصرف تمام مواد مغذي مورد نياز شما و كودك شما شايد سخت به نظر رسد. مادر باردار ميتواند با استفاده از رژيمي كه شامل محصولات لبني ، ميوه و سبزيجات ، غلات ، حبوبات و گوشت و … است، احتياجات خود را برآورده سازد.

بيشتر زنان ميتوانند از مصرف ويتامين ها و مكمل هاي معدني مورد نياز دوران بارداري ( ترجيحا قبل از تلاش براي بارداري ) بهره مند شوند. بهتر است از مصرف مواد مغذي و مهم در دوران بارداري مطمئن شويد.

مصرف به اندازه كافي اسيد فوليك در زمان اقدام به بارداري و در دوران بارداري بسيار مهم است. اسيد فوليك تا حد زيادي احتمال ابتلا به نقص سيستم عصبي در كودك را كاهش ميدهد.

براي آشنايي بيشتر، ويتامين هاي مورد نياز دوران بارداري را بخوانيد



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۱ توسط:مامان گلي موضوع:

8

  • اطمينان حاصل كنيد كه شما واقعا باردار هستيد

معمولا اولين و رايجترين علامت بارداري قطع قاعدگي يا عادت ماهيانه است. اكثر تست هاي بارداري ميتوانند بارداري شما را در هفته پس از قاعدگي تشخيص دهند. اگر نتيجه تست منفي يا مثبت كمرنگ بود ( و شما همچنان پريود نشده ايد) چند روز صبر كنيد و مجددا امتحان كنيد. براي آشنايي بيشتر با مراحل تخمك گذاري و لانه گزيني ” مراحل تخمك گذاري و تشكيل نطفه ” را بخوانيد.

سه ماهه اول بارداري



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۱۰ توسط:مامان گلي موضوع:

7

فهرست فعاليت ها و برنامه هاي سه ماهه اول بارداري 

روند بارداري و تغييراتي كه در بدن مادر در اين دوران ايجاد ميشود براي بسياري از زنان ناشناخته و آميخته با ترس و اضطراب است. گرچه به مادران تاكيد ميشود كه حاملگي به عنوان يك پديده طبيعي بايد تلقي شود و اين تغييرات به منظور سازگاري بدن مادر باحاملگيصورت ميگيرد. اما براي رفع ابهامات و پيشگيري از بروز مشكلات لازم است با سير طبيعي بارداري و تغييرات و عوارض ناشي از آن آشنا شويد. اين فهرست شامل تمام كارها و پيگيري هايي است كه شما بايد در سه ماهه اول بارداري خود انجام دهيد. از تاييد بارداري خود، تا انجام آزمايشات و سونوگرافي هاي لازم و تغذيه مناسب. 

فعاليت هاي سه ماه اول بارداري



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۰۹ توسط:مامان گلي موضوع:

6

شيرخوردن دوقلوها و سه قلوها
تغذيه دوقلوها از شير مادر
شير دادن به دوقلوها به زحمت، مسئوليت‌پذيري، حوصله و قدرت ابتكار بيشتري نياز دارد و در عوض پاداش و نتيجه آن هم مضاعف است. حتي يك نوزاد به تنهايي بيشتر اوقات روز و چندين بار در طول شب به شير مادر نياز پيدا مي‌كند و پرورش و نگه‌داري او به انرژي و حوصله زيادي نياز دارد، حال آن كه نيروي لازم براي نگه‌داري از دوقلوها دو برابر است.

براي اين كه نگه‌داري از دوقلوها براي‌تان آسان شود و با موفقيت به آن‌ها شير بدهيد، به نكات زير توجه كنيد:
– شير دادن را با روش صحيح شروع كنيد. بيشتر دوقلوها نارس و ناتوان هستند و اين امر شير دادن به آن‌ها را مشكل مي‌سازد. نوزاداننارس خواب‌آلود هستند و تا دو هفته نيروي كافي را براي مكيدن سينه مادر ندارند. بنابراين در روزهاي اول براي شير دادن به آن‌ها بهتر است از كارشناس تغذيه با شير مادر كمك بگيريد. كليد موفقيت در تغذيه دوقلوها، توليد شير كافي براي رفع گرسنگي آن‌هاست. به اين دليل مادر بايد روش صحيح بغل كردن و شير دادننوزاد را ياد بگيرد تا سينه‌اش ناراحت نشود و شير كافي توليد كند. اگرنوزاد روش درستتغذيه را ياد نگيرد، در گرفتن سينه و مكيدن آن بدعادت و تنبل خواهد شد. آموختن روش صحيح شير خوردن به دوقلوها اهميت زيادي دارد.
– در روزهاي اول، هر نوزاد را به تنهايي شير بدهيد و پس از مدتي، شير دادن به طور هم‌زمان را شروع كنيد. در ابتدا براي مادر آسان‌تر است كه نوزادان را جداگانه شير بدهد تا بتواند با حوصله و دقت، طرز گرفتن سينه را به آن‌ها ياد بدهد. پس از اين كه آن‌ها طرز تغذيه صحيح را ياد گرفتند، شير دادن هم‌زمان براي مادر عملي‌تر و آسان‌تر خواهد بود.
بيشتر مادران در بيشتر نوبت‌هاي تغذيه، دوقلوها را به طور هم‌زمان شير مي‌دهند و يك يا دوبار هم در روز هر كدام را به تنهايي و خصوصي شير مي‌دهند. اين امر وقتي ممكن است كه يكي از دوقلوها گرسنه و ديگري در خواب باشد. اگر هر دو نوزاد داراي رفتار و روحيه و نياز يكسان باشند، تغذيه هم‌زمان آن‌ها براي مادر عملي‌تر است.
گاهي يكي از دوقلوها پُرنياز و گرسنه و ديگري آرام و ساكت و كم‌توقع است. در اين صورت بهتر است برنامه شير دادن به آن‌ها را طبق اشتهاي بچه گرسنه‌تر تنظيم كنيد و وقتي كه بچه پُرنياز يا گرسنه شروع به شير خوردن كرد، كودك ديگر را هم براي تغذيه بيدار كنيد. شير دادن هم‌زمان، برنامه خواب دوقلوها را تنظيم مي‌كند.

وضعيت شير دادن به دوقلوها



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۰۹ توسط:مامان گلي موضوع:

5

وضعيت شير دادن به دوقلوها

سه وضعيت يا روش مختلف براي شير دادن به دوقلوها وجود دارد:

۱- وضعيت كلاچ: كه دو نوزاد را روي دو زانوي خود و روي بالش بنشانيد و سر آن‌ها را به سينه خود بچسبانيد تا تغذيه را شروع كنند. اين وضعيت به مادر اجازه مي‌دهد كه خم شدن و حركت سر آن‌ها را هنگام شير خوردن كنترل كند.

۲- وضعيت ضربدري: دوقلوها را طوري در بغل بگيريد كه به طور ضربدري قرار بگيرند. دست خود را زير باسن آن‌ها بگذاريد و براي راحتي، بالشي زير دست و در صورت لزوم روي دامن خود بگذاريد و هم‌زمان شير دادن به آن‌ها را شروع كنيد.

۳- وضعيت موازي: در اين روش برخلاف روش ضربدري، دوقلوها به طور موازي در بغل مادر قرار مي‌گيرند. در روش ضربدري پاي نوزادي كه از سينه راست شير مي‌خورد، به طرف چپ قرار مي‌گيرد و برعكس پاي نوزادي كه از سينه چپ شير مي‌خورد، به طرف راست است. در وضعيت موازي، پاي دوقلوها هم جهت است. در اين وضعيت هم براي راحتي خود زير دست و روي دامن خود بالشي قرار دهيد و براي اين كه پايتان بالا بيايد و دوقلوها را خوب نگه داريد، از يك زيرپايي استفاده كنيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۰۸ توسط:مامان گلي موضوع:

4

برنامه شير خوردن دوقلوها

بهتر است دوقلوها به طور نوبتي از دو پستان مادر شير بخورند، يعني اگر يكي در وعده اول از سينه راست شير مي‌خورد، در نوبت بعدي از سينه چپ تغذيه كند. معمولاً يكي از پستان‌ها داراي شير بيشتر و براي تغذيه نوزاد مناسب‌تر است. در روش نوبتي هر دو نوزاد به طور مساوي از اين پستان پُرشير استفاده مي‌كنند.

برنامه‌اي براي تغذيه دوقلوها مناسب است كه براي مادر و بچه‌ها عملي باشد. تغذيه هم‌زمان و خواب هم‌زمان اگر براي مادر عملي باشد، بهترين برنامه است.

در ماه‌هاي اول، دوقلوها معمولاً كنار يكديگر و در يك تخت بهتر مي‌خوابند و اين عادتي است كه در ۹ ماه زندگي در رحم به آن خو گرفته‌اند. بعد از شش ماهگي كه دوقلوها كمي ناآرام و فعال مي‌شوند، ممكن است يكديگر را بيدار كنند. در اين صورت شايد لازم باشد كه آن‌ها را جداگانه بخوابانيد.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ تير ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۱:۰۷ توسط:مامان گلي موضوع:

تابلوسازی

تابلو چلنیوم

تابلو مغازه

لالایی

بارداری

گردنبند اسم

اسم دختر